Search
  • Tanssilähettiläät

DAY 2: ELÄIMELLISTÄ MENOA

Ensimmäisenä iltana kävimme myös kohtaamassa paikallisia nuoria ja Opistoseuroihin saapuneita nuoria Ranuan kirkonkylän Keskusgrillillä. Scanburgerin ranskalaiset tuntuivat vetävän puoleensa (täälläkin, #rovaniemenyössä). Näimme myös täydellisen alkutilanteen mille tahansa musikaalikohtaukselle: autot rivissä ilta-auringon lempeässä valossa, punaiset perävalot pysähtyneinä.


Tästä voisi alkaa musikaalin "Hururinki" alkukohtaus.

Toisen päivän Ranualla vietimme tutustumalla yhteen Ranuan tärkeimmistä ylpeyden aiheista eli Ranuan eläinpuistoon. Eläinpuiston asukkaiden lisäksi kohtasimme eläinpuiston kävijöitä ja sekä kotimaan että ulkomaiden turisteja. Monissa keskusteluissa nousi esille luonto ja sen välitön läheisyys Ranualla. Lisäksi joukko ranskalaisia nuoria innostui kertomaan meille omasta Suomi-matkastaan, joka kulki sattumalta Helsingin ja Tampereen kautta Rovaniemelle ja siitä edelleen Ranualle: meillekin tuttu reitti tämän hankkeen parissa. Kiitokset Ranuan eläinpuistolle vierailusta!


Tanssilähettiläät ovat odottavaisissa tunnelmissa Julle-jääkarhun kainalossa.

Aurinkoinen ja kuuma hellesää hemmotteli meitä. Sääsketkin olivat poikkeuksellisen raukeita ja säästyimme ylimääräiseltä huitomiselta. Päivä sai täydellisen päätöksen, kun osallistuimme Ylen valtakunnalliseen Saunapäivään Kuhan koulun saunalla Hillasaunan suloisissa löylyissä. Lämmin kiitos maanläheisestä luksuksesta Hillasaunalle! - Riina

2 views0 comments

Recent Posts

See All