Search
  • Tanssilähettiläät

ESITTELYSSÄ LOTTA KAARLA

Olen kotoisin Suomen länsirannikolta Pietarsaaresta, josta olen muutaman mutkan, Kuopion, Tukholman, Dublinin ja Helsingin, kautta päätynyt Tampereelle. Tampere tuntuu nykyisin kodilta ja sydämen turvapaikalta. Siinä meni tovi, kunnes löysin oman paikkani yhteisössä, ja kun se löytyi, en enää sitä toiseksi vaihtaisi. Paikallisuus on minulle sitä, että perhe ja ystävät ovat lähellä ja että yhteisössä on oma paikka, jossa on hyvä olla. Kodistani löytyy myös lempipaikkani: oma puusauna ja sen hellät löylyt.


Minulla on tutkimusmatkailijan luonne ja sydän sykkii matkustamiselle ja vieraille kulttuureille. Matkustaminen ja asuminen ulkomailla ovat avartaneet katsettani paikallisuudesta ja osoittaneet sen, mikä tekee erilaisista paikoista erityisiä. Ranua on osoittautunut yllätysten paikaksi. Olen kohdannut erittäin sydämellisiä, avoimia ja rehtejä ihmisiä ja löytänyt itseni paikoista, joihin en olisi ikinä kuvitellut eksyväni. Olen onnellinen tässä ja nyt näistä upeista kokemuksista, jotka saan jakaa muiden tanssilähettiläiden kanssa.



Kirnun Salissa

Tanssijuus on kuin kumpuinen ja mutkikas metsäpolku tiheässä metsässä kohti tuntematonta päämäärää. Välillä eksyn ja välillä haluaisin kääntyä takaisin ja valita täysin uuden reitin. Onneksi luottamus kasvaa mitä syvemmälle metsään menen. Tässä ja nyt on hyvä olla. Menneisyyttä en voi muuttaa enkä tulevaisuutta ennustaa. Uskallan luottaa omaan tanssijuuteeni ja siihen, että metsäpolku johdattaa minut perille enemmin tai myöhemmin.

Liikkeellinen kotini on musiikkiteatteri ja musikaalit. Rakastan musikaaleja, joissa saan kokea tunteiden vuoristorataa. Parasta musiikkiteatterissa ja musikaaleissa on se, että se ei rajaudu yhteen tanssityyliin, vaan se voi olla mitä vaan; balettia, jazzia, salsaa tai vaikka hiphoppia. Vahva mottoni on, että tanssi kuuluu kaikille ja kaikkialle. Anna liikkeen viedä ja nauti elämästä tässä ja nyt.


- Lotta

Työryhmän sanoin:

Lotta on kannustava, lempeä, määrätietoinen ja osaa nauttia elämän yksityiskohdista. Hän laskeutuu hetkeen tietäen mistä tulee ja minne on menossa. Hän on empaattinen sekä avoin uusille kohtaamisille ja tilanteille, ja toimii tarvittaessa rauhoittavana elementtinä kuumentuvissa tilanteissa. Jos Lotta olisi eläin, hän olisi ruskea karhu.

124 views0 comments

Recent Posts

See All